Le Vellutate

Valódi gyümölcsből készült fagylaltokhoz érdemes ezt a különleges alapot használni. Bársonyos krémesség az eredmény. Kizárólag gyümölcscukorral készült. Hideg és meleg eljáráshoz is.

Kiszerelés: 0,9 kg (4 zacskó/karton)

Elkészítés általánosan:
3 kg gyümölcs
900 g Le Vellutate (1 csomag)

Citrom, vagy grapefruit:
500/700 g gyümölcs
900 g Le Vellutate
2,3/2,5 liter vít
30 g Softin.

Narancs és mandarin:
2,5 kg gyümölcs
900 g Le Vellutate
30 g Softin

Banán 1:
2 kg gyümölcs
900 g Le Vellutate
30 g Softin

Banán 2:
2 kg gyümölcs
900 g Le Vellutate
0,5 liter tej
0,5 liter víz. 


«« Vissza