Mec3 Itt születik a szenvedélyünk

A székhelyünk egy élmény, amit át kell élni

Hiszünk abban, hogy egy szép és komfortos környezet segít jobban dolgozni: ezért a székhelyünk egy olyan hely, ahol minden úgy lett megtervezve, hogy az idő kellemesen teljen el. Annyira büszkék vagyunk rá, hogy egész évben szervezzük a “Nyitott ajtók” találkozókat, amelyekben arra invitáljuk az Ügyfeleinket, hogy fedezzék fel azt a helyet, ahol a termékeink megszületnek.

A KERT

Szemünk fénye

A mediterrán vitalitástól a Japánra jellemző esztétikai szemlélődésig. Szökőkutak, tavacskákba merülő vízesések és az optikai szálakba ragyogó vízi-játékok között sétálva.
Kertjeinkben azon különböző kultúrák találkozását lehet belélegezni, amelyek mindig inspirálnak bennünket a napi munkánkban.

 

ÉRZÉKSZERVI VIZSGÁLAT

Az élvonal és a kézműves hagyomány találkozása

Az innováció iránti hivatásunk lehetővé tette sok célunk elérését, és az érzékszervi vizsgálati laborunk az a hely, ahol kikísérletezzük, értékeljük és teszteljük a termékeinket. Az érzékszervi vizsgálat, melyet egy csapat szakember végez, egy olyan tudományág, amely lehetővé teszi, hogy egy minőségi és szubjektív megítélést (finom, rossz) a termékeink tulajdonságainak mennyiségi és objektív mérésével lehessen változtatni.